Комплет со 36 големи коцки

3,690 ден

Комплет со 36 големи коцки, од германскиот бренд Wader.

Коцките се наменети за правење големи куќи, замоци и слично.

Една коцка од комплетот е со димензии 21,5х12х11цм.