За нас

Играчки Панда постои од 2000та година на нашиот пазар и постојано во текот на сите овие години се трудиме да Ви понудиме разновиден, асортиман на квалитетни играчки за вашите најмали.

Нашата продавница се наоѓа во Трговскиот Центар Буњаковец во сутерен и располагаме со магацин со продажба на големо. Застапници сме за европските брендови Sluban, Wader, Polesie…

Ви стоиме 24 часа на располагање на нашиот веб-сајт и социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм, бидејќи ние постоиме за вашите најмали.