Попуст

Количка, туркало

1,590.00ден 1,450.00ден

Out of stock

Количка или познати како туркала за деца од 12 до 36 месеци, со димензии 58х27х48цм. Се произведуваат во Европа од познатиот бренд за квалитетни играчки Polesie.