Попуст

Сет коцки со 45 парчиња

640 ден 440 ден

Едукативни коцки без тема, со кои може да се прават разни форми. Го потикнуваат размислувањето и креативноста кај децата.

Комплетот содржи 45 парчиња, се произведува во Европа.