Попуст

Голем сортер куќичка

1,240 ден 970 ден

Голем едукативен сортер со форми и клучеви со кои се отвораат вратите за да се извадат формите.

Сортерот помага за полесно совладување на формите и за подобрување на фината моторика кај децата.