Попуст

Количка, туркало

1,670 ден 1,490 ден

Категории: ,

Количка или познато како туркало за деца од 12 до 36 месеци, со димензии 58х27х48цм. Се произведува во Европа од брендот препознатлив по квалитетни играчки Polesie.