Попуст

Количка, туркало

1,590.00ден 1,450.00ден

Количка или познато како туркало за деца од 12 до 36 месеци, со димензии 58х27х48цм. Се произведува во Европа од брендот препознатлив по квалитетни играчки Polesie.