Полициско SWAT возило “Police” – Sluban

390.00ден

Категории: , ,

Нова колекција “Police” од коцките Sluban. Коцките Sluban се со ист квалитет како брендираните лего коцки, но се и до 60% поефтини.
Комплетот содржи 73 парчиња