Сет коцки Junior со 51 парче

390 ден

Едукативни крупни коцки Junior, со кои може да се прават разни форми, го стимулираат играње во група, со што го поттикнуваат развојот на социјалните вештини, фантазијата и учењето низ игра.

Се произведуваат во Европа од квалитетна нетоксича ABS пластика.

Наменети се за деца поголеми од 12 месеци.

Комплетот содржи 51 парче.