Коцки за составување цветови и растенија

590 ден

Eдукативни коцки од кои може да се составуваат разновидни цветови и растенија. Коцките ја потикнуваат креативноста и  фантазијата кај децата, и помагаат за развивање на фината моторика.

Се произведуваат во Европа, од нетоксична пластика.

Комплетот содржи 91 парче.