Коцки фарма со 112 парчиња

870 ден

Едукативни коцки од кои се составуваат куќичка, животни, растенија и слично.

Комплетот содржи 112 парчиња, а се препорачува за деца поголеми од 3 годинки.

Се произведуваат во Европа, од брендот Polesie.