Чамец “Police” – Sluban

390.00ден

Категории: , ,

Нова колекција “Police” од коцките Sluban. Коцките Sluban се со ист квалитет како брендираните лего коцки, но се и до 70% поефтини.
Комплетот содржи 71 парчиња