Масичка за играње со вода

1,790 ден

Масичка за играње со вода и други додатоци. Масичката се полни со вода и бротчето се пушта по патеката, а детенцето со помош на пумпата, воденицата и другите елементи го движи бротчето.

Масичката е со димензии 53х38х40цм.

Се произведува во Европа, од германскиот бренд Wader.