Брод “Model Bricks” – Sluban

3,870 ден

Out of stock

Комплет со 497 парчиња од кои се составува голем воен брод.

Коцките се составуваат по шема и овозможуваат на децата преку игра да ја разиваат креативноста, логиката и фината моторика.