Едукативен сет со 91 парче

690 ден

Едукативен комплет со 91 парчe кој им овозможува на децата преку забава да ја развиваат креативноста, трпеливоста и осетот на рачињата. Комплетот е наменет за деца поголеми од 3 години, инаку е од познатиот бренд за играчки Polesie, произведен е во Европа.