Едукативен сет со 57 парчиња

470 ден

Out of stock

Едукативен комплет со 57 парчиња кој им овозможува на децата преку забава да ја развиваат креативноста, трпеливоста и осетот на рачињата. Комплетот е наменет за деца поголеми од 3 години, инаку е од познатиот бренд за играчки Polesie, произведен е во Европа.