Попуст

Алат со 72 парчиња

970 ден 790 ден

Комплет со алат со 72 парчиња, од германскиот бренд Wader.
Комплетот овозможува преку игра децата да ја развиваат креативноста и е одлична вежба за развивање на фината моторика.