Ресторан “Girl’s Dream” – Sluban

1,740.00ден

Категории: , ,

Комплет со 287 парчиња од кои се составува ресторан со човечиња и многу други додатоци.

Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани коцки, компатибилни на истите, а се со цени до 60% пониски.