Попуст

Продавница за опрема за сурфање “Girl’s Dream” – Sluban

1,170 ден 840 ден

Комплет со 192 парчиња од кој се составува продавница за опрема за сурфање. Од комплетот може да се состават и две човечиња, наменет е за деца од 6-12 години.