Количка со механизам, полиција “Power Bricks” – Sluban

ден390

Категории: , ,

Комплет со 54 парчиња од кој се составува амбулантно возило. Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани лего
коцки, компатибилни на истите, а се со цени и до 60% пониски.