Коцки Семејство со 120 парчиња

890 ден

Едукативни коцки од кои се составуваат куќичка, животни, човечиња, количка и слично.

Комплетот содржи 120 парчиња, а се препорачува за деца поголеми од 3 годинки.

Се произведуваат во Европа, од брендот Polesie.