Кинетички песок за правање замоци

720 ден

Комплет со 750 грама кинетички песок во 3 бои.

Во комплетот има модли за правење замоци и базен за играње со песокот.

Песокот е лесен за моделирање и не се суши, а се препорачува за деца поголеми од 3 години.