Камионче за чистење “Town” – Sluban

760.00ден

Категории: , ,

Комплет со 121 парче од кој се составува камионче за одржување на улици. Кога ќе се состави, камиончето е со должина 13,3цм. Коцките Sluban се со квалитет и компатибилни на другите брендирани коцки, а со цени и до 60% пониски.