Голема кујна со висина 1 метар

4,170 ден

Голема кујна на која и се отвараат вратата од рерната, фрижидерот и останатите врати.

Кујната е со димензии 60х50х100цм.

Во комплет со кујната има тенџериња, филџани, намирници и слично.