Голема гаража со колички и стаза

3,670 ден

Голема гаража со 5 спрата, со колички и стаза со димензии 85х85х73

Со гаражата има и сообраќајни знаци, бензинска пумпа, перална, лифт и многу други додатоци.

Се произведува во Европа, од германскиот бренд Wader.