Едукативни кругови

290 ден

Едукативни кругови наменети се за деца поголеми од 12 месеци. Помагаат за развивање на логиката и фината моторика кај децата. Се произведуваат во Европа од брендот препознатлив за квалитетни играчки Polesie.