Бродот Титаник “Model Bricks” – Sluban

3,470.00ден

Категории: , ,

Комплет со 481 парче од кој се составува бродот Титаник. Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани лего коцки, компатибилни на истите, а се со цени и до 60% пониски.