Вселенско летало “Space” – Sluban

1,960 ден

Категории: , ,

Нова колекција “Space” од коцките Sluban. Коцките Sluban се со ист квалитет како брендираните лего коцки, но се и до 70% поефтини.
Комплетот содржи 231 парчиња.