Возило со човече “Model Bricks” – Sluban

1,190 ден

Комплет од кој се составува возилото со човече. Комплетот содржи 176 парчиња.

Коцките Sluban се со квалитет како другите брендирани лего коцки и компатбилни со истите.

Се препорачуваат за деца од 6-12 години