Воен хелихоптер со возило “Army” – Sluban

2,290 ден

Комплет со 368 парчиња од кои се составува воен хелихоптер со воено возило и четири човечиња.

Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани лего коцки, компатибилни на истите, а се со цени и до 60% пониски.