Попуст

Трактор “Town” – Sluban

570 ден 370 ден

Комплет со 103 парчиња од кој се составува трактор и две човечиња. Коцките од брендот Sluban се со квалитет како останатите брендирани коцки, компатибилни се на иститие, а со цени и до 60% пониски.