Сет коцки Junior со 69 парчиња

490 ден

Едукативни крупни коцки Junior, со кои може да се прават разни форми, го стимулираат играњето во група, со што го поттикнуваат развојот на социјалните вештини, фантазијата и учењето низ игра.

Се произведуваат во Европа од квалитетна нетоксича ABS пластика.

Наменети се за деца поголеми од 12 месеци.

Комплетот содржи 69 парчиња.