Полицаец и крадец “Police” – Sluban

1,790 ден

Комплет со 264 парчиња од кои се составуваат две возила, две човечиња и други додатоци.

Се препорачува за деца од 6-12 години.

Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани лего коцки, компатибилни на истите, а се со цени и до 60% пониски.