Подморница “Model Bricks” – Sluban

970.00ден

Категории: , ,

Комплет со 193 парчиња од кој се составува подморница со должина од 33цм. Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани лего коцки, компатибилни на истите, а се со цени и до 60% пониски.