Куќа со фигури “Girl’s Dream” – Sluban

1,890 ден

Комплет со 244 парчиња од кои се составува куќа, човечиња, милениче и многу други додатоци.

Се препорачува за деца од 6-12 месеци.

Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани лего коцки и компатибилни со истите, а со цени пониски и до 60%.