Кујна со висина 85цм

3,870 ден

Кујна на која и се отвораат вратата од рерната и фрижидерот, со висина 85цм и должина 75цм, од брендот Polesie.

Во комплет со кујната има и овошја, зеленчуци, тенџериња, лажици, сукало и слично.