Количка со механизам, амбуланта “Power Bricks” – Sluban

390 ден

Комплет со 54 парчиња од кој се составува амбулантно возило.

Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани лего коцки, компатибилни на истите, а се со цени и до 60% пониски.