Попуст

Голема куќичка од коцки

8,900 ден 7,890 ден

Од сега децата сами може да си ја состават својата куќичка.

Комплетот содржи 134 парчиња, а кога ќе се состави куќичката е со димензии 76х76х90цм.

Коцките се произведуваат во Европа, од брендот Polesie.