Двокатен автобус “Model Bricks” – Sluban

3,270 ден

Категории: , ,

Комплет со 382 парчиња од кој се составува двокатен автобус. Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани лего коцки, компатибилни на истите, а се со цени и до 60% пониски.