Борбен хеликоптер “Army” – Sluban

1,570 ден

Комплет со 293 парчиња од кои се составува борбен хеликоптер.

Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани лего коцки, компатибилни на истите, а се со цени и до 60% пониски.