Попуст

Арката на дедо Ное

1,090 ден 740 ден

Едукативен брод со гумени фигури кои треба да се наредат на соодветното место.

Наменет е за деца од 12 до 36 месеци.

Се произведува во Европа, од брендот Polesie.