Попуст

Тоалетно огледало

1,870 ден 1,590 ден

Тоалетно огледало со парфеми, чешли, фен, кармини и други додатоци.

Се произведува во Европа!

Кога ќе се состави, тоалетното огледало е со висина 65цм.