Кујна со звуци

2,970 ден

Кујна со звуци со димензии 75х35х62цм.

Во комплетот со кујната има и телефон, тенџериња, лажици, тави и слично.

Кујната е со висок квалитет, се произведува во Европа, од еколошки бои.