Попуст

Коцки со сообраќајни знаци

590 ден 410 ден

Комплет со коцки со сообраќајни знаци, од серијата на Polesie.

Комплетот содржи 54 парчиња, произведен е во Европа од ABS пластика и еколошки бои.