Кочија “Girl’s Dream” – Sluban

790 ден

Комплет со 139 парчиња од кои се составува кочија со две коњчиња и човече.

Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани коцки, компатибилни на истите, а се со цени до 60% пониски.