Едукативна математичка вага

540 ден

Out of stock

Играта содржи 10 мајмунчиња, вага, броевите од 1 до 10 и карти со разни загатки и задачи.

Играта може да се игра на разни начини и овозможува на децата побрзо да ги совладаат броевите, на забавен начин да ги научат математчките операции поголемо, помало, собирање и одземање.