Едикативен сет со 97 парчиња

740 ден

Едукативен комплет со 97 парчиња кој им овозможува на децата преку забава да ја развиваат креативноста, трпеливоста и осетот на рачињата. Комплетот е наменет за деца поголеми од 3 години, инаку е од познатиот бренд за играчки Polesie, произведен е во Европа.