Полициски брод “Police” – Sluban

2,970 ден

Вториот по големина комплет од серијата Police на Sluban.

Може да се состави полициски брод кој може да плови во вода, полициски хеликопер, глисер и други фигури.

Се препорачува за деца од 6 до 12 години.