Болница “Girl’s Dream” – Sluban

2,940 ден

Комплет со 459 парчиња од кои се составува болница, пет човечиња и многу други додатоци за опремување на болницата.

Коцките Sluban се со квалитет како останатите брендирани лего коцки и компатибилни со истите, а со цени и до 60% пониски.