Вселенсла станица “Space” – Sluban

3,970.00ден

Out of stock

Категории: , ,

Нова колекција “Space” од коцките Sluban. Коцките Sluban се со ист квалитет како брендираните лего коцки, но се и до 70% поефтини.
Комплетот содржи 642 парчиња.